miércoles, 11 de junio de 2014

Arquitectura: Un bar de Madrid.



A Madrid, a prop de la porta del sol, hi ha un bar fet de gel que es diu el Ice Bar ,on la seva temperatura es de -6 graus a la vegada que per exemple al juliol, un dia normal al carrer pot fer 35 graus.El bar es de 70 metres quadrats, la idea de construir aquest bar i qui ho va organitzar i fer tot es de Luis Martínez,aquest home es un aficionat a fer viatges per llocs freds del planeta que li fascina el gel, ell mateix, a la vegada de dirigir aquest fantàstic bar, també dirigeix una fabrica d'escultures de gel i fa negocis d'equipament esportiu.Pots accedir amb tan sols 15 euros amb dret a una consumició i roba especial per no patir fred.
Luis Martínez diu:“No es un sitio de juerga. Es un sitio donde vienes para tener una experiencia. Por la noche la gente entra para tomar una copa. Por el día muchos niños nos visitan para aprender cosas sobre el hielo”.

Luis, es va formar a EEUU especialment per crear el Ice Bar, per buscar la millor forma, totes les llums son de baix consum, aquestes no arriben a batre els 1.000 watts.Aquest home no ha volgut revelar dades específiques però diu que el bar està cobert de gel que vam portar de Canadà. Aquest roman intacte sempre ajuda a refredar el bar. A diferència d'un congelador normal que expulsa aire, aquí es recicla tot. Això vol dir que tot el fred es conserva dins. La clau està en el tancament hermètic.

La frase que Luis utilitza per publicitat, és: “Un bar de hielo de 70 metros cuadrados en el centro de Madrid, donde te puedes tomar algo se vende solo”. perquè diu que no vol donar més informació, que ho descobreixi la gent al entrar."
Com podeu veure es un bar especial i únic, que no a tot arreu pots trobar, jo hi aniria sense pensar-m'ho dos cops.
ice2

http://goo.gl/RzRYBF

Un sofá fet de gel amb uns coixins que representen la neu.
icebar3

http://goo.gl/RzRYBF

La gent sempre pregunta a la dependenta que que es el local exactament.
icebar4

http://goo.gl/RzRYBF

Fins i tot una espécie de cortines fetes de gel.
ice8
http://goo.gl/RzRYBF

Les begudes del bar estan en estanteries de gel.

Les begudes del bar estan en estanteries de gel. http://www.yorokobu.es/un-bar-de-hielo-en-el-centro-de-madrid/
              

No hay comentarios:

Publicar un comentario