miércoles, 11 de junio de 2014

Fauna i flora

Fauna i flora als glaceres, com per exemple en Los Glaciares:

Los Glaciares és un parc natural situat a Argentina, la fauna i flora es caracteritza per:

Imatge del Parque Nacional Los Glaciares.
Imatge del Parque Nacional Los Glaciares.
         

A les muntanyes i glaceres es suma l'atractiu dels boscos antàrtics dominats per la llengua i molts arbusts com el notro o ciruelillo i el calafat, que ofereixen vistoses i acolorides flors.
El bosc compta amb la presència del gran cèrvid anomenat huemul, que durant l'hivern baixa de les praderies d'altura a la recerca de refugi i aliment, també ronda el puma i en les zones estepàries es troben guanacs; existeixen també "vaques salvatges" arribades a fins de segle XIX.
Entre l'avifauna, cal destacar el fuster negre patagónic, la cotorra austral, el picaflor de corona granat, el Nyandú de la patagònia i el còndor dels Andes.
En els ambients aquàtics es troba una gran diversitat d'aus, que inclou cignes coll negre i ànecs com el zambullidor gran i el dels torrents.
Cap a l'est, els contraforts dels Andes es desdibuixen en l'altiplà patagónic i el bosc dóna pas a l'estepa. Aquí habiten guanacs, guineus grises i zorrinos patagònics i maras. Entre les aus es destaca la gran corredora de la zona, el Nyandú de la Patagònia.



Fauna

Fauna
Fauna
    
          Imatges agafades a: http://goo.gl/2IRZS7

No hay comentarios:

Publicar un comentario